Autor: Kaubandus.ee • 10. veebruar 2022

Ülemiste keskus tunnustas läinud aasta parimaid kauplusi

Kolmapäeval, 9. veebruaril autasustati Ülemiste keskuse kaupluseid ja nende töötajaid, kes on ootamatusi täis koroonaajal tublisti hakkama saanud. Auhinnaõhtu leidis aset Apollo Kino Ülemiste Teatrisaalis ja peoruumides. Iga-aastase konkursi Parim Pood võitja tiitliga pärjati sel aastal Goldtime.
Parim Pood võitja tiitliga pärjati sel aastal Goldtime
Foto: Marek Metslaid

“2021. aasta oli keeruline, kuid usume, et üheskoos väljume sellest olukorrast vaid tugevamana. Sellised toredad, kuid viimasel ajal paraku väga harvad koosviibimised annavad meile võimaluse tunnustada neid, kes on möödunud aastal oma tegudega positiivselt silma paistnud,” sõnas Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700