Autor: Kaubandus.ee • 14. veebruar 2022

Coca-Cola HBC pälvis Euroopa kõige jätkusuutlikuma joogitootja tiitli

Coca-Cola HBC pälvis tänavuses Dow Jonesi jätkusuutlikkuse indeksis Euroopa kõige jätkusuutlikuma joogitootja tiitli.
Coca-Cola HBC Poola ja Balti riikide regioonijuht Jaak Mikkel.
Foto: Pressimaterjalid

“Töötame järjepidevalt selle nimel, et vähendada oma tegevuse mõju keskkonnale ja kliimasoojenemisele ning oleme väga rõõmsad selle üle, et oleme suutnud hoida oma positsiooni ettevõtteid jätkusuutlikkuse alusel reastava indeksi tipus,” ütles Coca-Cola HBC Poola ja Balti riikide regioonijuht Jaak Mikkel ning lisas, et ettevõte on juba viimased 11 aastat püsinud kõnealuse indeksi esikolmikus. Mullu oktoobris seati ka eesmärk jõuda 2040. aastaks heitgaaside emissiooni nulltasemeni kogu Coca-Cola HBC väärtusahelas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700