Autor: Kaubandus.ee • 16. veebruar 2022

E-sigareti Kaupmeeste Liit: maitsestatud e-sigareti vedelike müügikeeld on viinud ulatusliku musta turu kasvuni

Eesti E-sigareti Kaupmeeste Liidu hinnangul on kolm aastat tagasi Eestis jõustunud e-sigareti maitsestatud vedelike müügikeeld viinud ulatusliku musta turu kasvuni, kuna koos keeldudega ei ole proportsionaalselt tõhustatud järelevalvet.
Eesti E-sigareti Kaupmeeste Liidu liige, Nicorex Baltic tegevjuht Diane Sirelpuu
Foto: Pressimaterjalid

Kontrollimata, illegaalselt müüdavad maitsestatud e-sigareti vedelikud levivad täna massiliselt läbi sotsiaalmeedia, käest kätte ning paraku ka läbi internetipoodide, mis samuti seadusega Eestis on keelatud. See on liidu hinnangul eelkõige risk rahva tervisele, kuid ka riigi rahakotile ning kahjustab kaupmeeste mainet ja usaldusväärsust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070