Autor: Merilin Merila • 25. veebruar 2022

Hulgikaupmees suures mures: mis saab töötajatest ja tagasi saadetavast kaubast?

Toidu- ja esmatarbekaupade vahendamisega tegelev SalesProff OÜ brändijuht Merje Raiend tunneb suurt muret selle üle, mis saab sellest kaubast, mille jaeketid neile tagasi saadavad, ning milline saatus ootab ettevõtte töötajaid.
Kuvatõmmis SalesProff OÜ kodulehelt.
Foto: Kuvatõmmis

Raiend sõnab, et hetkel maailmas toimuv on loomulikult kohutav, kuid suurt muret tunneb ta ettevõtte töötajate pärast ja samuti sellest, mis saab kaubast, mille kauplused nende ladudesse tagasi saadavad. "Ka meil töötab ettevõttes ukrainlasi, kuid mille eest neile palka maksame, kui kõik kaup saadetakse sisuliselt üle öö lattu tagasi ja keegi seda ei taha," sõnas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070