Autor: Maarit Eerme • 25. veebruar 2022

Tunneli lõpus paistab valgus

Toitlustus- ja majutussektor sai koroonapandeemia ajal kõige enam pihta ning ettevõtete käibed langesid drastiliselt. Kui teistel läheb hästi, siis see sektor peab tegutsema jätkuvate piirangutega. Vaatamata olukorrale ollakse ikka positiivsed ning tulevikku nähakse helgena.
Majutussektoris leiab juba ka positiivseid uudiseid – Haapsalus avasid näiteks Veiko ja Daire Kaup uue hotelli, mis on spetsialiseerunud peamiselt meeskonnaüritustele. “2020. aasta kevadel jäi plaan küll seisma, kuid mõtlesin, et ega see olukord elu lõpuni kesta. Samal suvel hakkasimegi edasi ehitama,” ütles Daire Äripäevale.
Foto: Andras Kralla

Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu tegevjuht Killu Maidla sõnul on HoReCa sektoril jätkuvalt väga keerulised ajad. “Me ei saa üle faktist, et kuigi majandusel tervikuna läheb hästi, siis meie valdkond on olnud juba kaks aastat kriisis. Mõnevõrra on abiks olnud valitsuse kriisipaketid, aga need summad ei ole olnud sellised, mis kaotused kompenseerivad.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070