Autor: Kaubandus.ee • 28. veebruar 2022

Baltikumi üks juhtivaid hulgimüüjaid peatab Venemaa ja Valgevene toodete impordi Eestisse

Baltimaade juhtiva hulgimüüja MV GROUPi juhitav tütarfirma MV Eesti OÜ peatab Venemaa ja Valgevene toodete impordi Eestisse. Ettevõte keeldub kõigist uutest tellimustest ja otsib võimalusi osade imporditellimuste tühistamiseks.
MV GROUPi tegevjuht Marijus Cilcius.
Foto: MV GROUP

"Mõistame Venemaa sõjalise agressiooni kategooriliselt hukka. Oleme veendunud, et olla eelkõige inimene, on ärihuvidest kõrgem, mistõttu oleme otsustanud partnerlussuhted Venemaa ja Valgevene kaubamärkidega määramata ajaks külmutada. Oluline on märkida, et meie partnerid aktsepteerivad meie otsust ja väljendavad oma vastuseisu sõjategevusele," ütleb MV GROUPi tegevjuht Marijus Cilcius.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070