Autor: Kaubandus.ee • 28. veebruar 2022

Marat lõpetab koostöö Valgevene tootmisettevõttega

Kodumaine rõivabränd Marat teatas, et tulenevalt sõjalisest olukorrast Ukrainas, lõpetab ettevõte oma toodete valmistamise Valgevenes. Uue võimaliku tootmiskohana nähakse Makedooniat, kus toodetakse hetkel ka Sangari triiksärke.
Marat OÜ tegevjuht Raul Saks.
Foto: Liis Treimann

Marati tegevjuhi Raul Saksa sõnul on ettevõte tulenevalt tootmistehnoloogiast teinud Valgevenes asuva tootmisettevõttega koostööd üle kümne aasta, kuid hiljuti eskaleerunud sündmuste valguses seda koostööd jätkata ei saa. „Olgugi, et koostööpartneriks on eraettevõte, peame siiski vajalikuks muuta enda tarneahelat,“ lausus Saks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700