• 28.02.22, 10:00

Eestis avas uksed esimene prügivaba restoran

Ülemiste City linnakus avatud restoran Mona müüb toitu kaasa täiesti prügivabalt – söögid-joogid pakitakse ringnõudesse.
Restoran Mona
  • Restoran Mona
  • Foto: Erakogu
Restoranide Riis ja Riis Express omanik ja peakokk Kadri Tran soovis luua rohelise mõtteviisiga ja kohalikku toorainet pakkuva restorani. “Ma loon seda, mida mulle meeldib luua, olenemata sellest, mis maailmas toimub. Läbi selle kerguse ei ole ka minu maailmas kriise, on vaid edu ja rõõm teha seda, mis mulle meeldib. Kui oled milleski osav ja teed seda armastusega, siis saadab sind alati edu,” ütleb ta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 22.04.25, 10:34
Digitaalsest maailmast füüsilisse poodi: e-poe võimaluste rakendamine kaupluses
Omnichannel’i ehk eestipäraselt omnikanali kontseptsioonist on räägitud juba aastaid, kuid paljud ettevõtted ootavad endiselt, et keegi teine esimesed sammud teeks. Covid-19 pandeemia muutis mängureegleid drastiliselt – tavapoodide ajutine sulgemine sundis kaupmehi kiirkorras e-poode arendama. Ehk on just tänu sellele täna vaade omnikanali strateegiale selgem kui kunagi varem ning digitaalse ja füüsilise kaupluse piir üha hägusem. Edukad jaekaubandusettevõtted ei küsi enam "kas?", vaid "kuidas?" integreerida e-poe parimad omadused füüsilisse keskkonda.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele