Autor: Merilin Merila • 28. veebruar 2022

Eestis avas uksed esimene prügivaba restoran

Ülemiste City linnakus avatud restoran Mona müüb toitu kaasa täiesti prügivabalt – söögid-joogid pakitakse ringnõudesse.
Restoran Mona
Foto: Erakogu

Restoranide Riis ja Riis Express omanik ja peakokk Kadri Tran soovis luua rohelise mõtteviisiga ja kohalikku toorainet pakkuva restorani. “Ma loon seda, mida mulle meeldib luua, olenemata sellest, mis maailmas toimub. Läbi selle kerguse ei ole ka minu maailmas kriise, on vaid edu ja rõõm teha seda, mis mulle meeldib. Kui oled milleski osav ja teed seda armastusega, siis saadab sind alati edu,” ütleb ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070