• 28.02.22, 10:00

Eestis avas uksed esimene prügivaba restoran

Ülemiste City linnakus avatud restoran Mona müüb toitu kaasa täiesti prügivabalt – söögid-joogid pakitakse ringnõudesse.
Restoran Mona
  • Restoran Mona
  • Foto: Erakogu
Restoranide Riis ja Riis Express omanik ja peakokk Kadri Tran soovis luua rohelise mõtteviisiga ja kohalikku toorainet pakkuva restorani. “Ma loon seda, mida mulle meeldib luua, olenemata sellest, mis maailmas toimub. Läbi selle kerguse ei ole ka minu maailmas kriise, on vaid edu ja rõõm teha seda, mis mulle meeldib. Kui oled milleski osav ja teed seda armastusega, siis saadab sind alati edu,” ütleb ta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 27.10.25, 14:28
Kristo Timberg: kaupmehe eduvalemiks on paindlikkus, kohanemisvõime ja valmisolek pidevaks muutuseks
Äripäeva raadiosaates„Kaupmehe eduvalem“ rääkisid Kaupmeeste Liidu juht ja saatejuht Nele Peil ning Hansabi tegevjuht Kristo Timberg kaubandussektori suurimatest väljakutsetest – tööjõupuudusest, kaubakaost, ligipääsetavusest ja andmete kasutamisest.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele