Autor: Katrin Kivi • 1. märts 2022

Oma Põrsas sulges kauplused

Lääne-Virumaal tuntud sealiha müüja Oma Põrsas sulges oma esindused ja müüb sotsiaalmeedia platvormil kaupluste sisustust ja muud kraami.
Alates nädalavahetusest on Vaalakeskuses asuva Oma Põrsa esinduskauplus suletud.
Foto: Katrin Kivi

Vastu vabariigi sünnipäeva andis Oma Põrsas oma sotsiaalmeedia platvormil teada, et sulgeb oma kauplused Balti Jaama turul, Mustamäe turul ja Tabasalus. Nädalavahetusest alates olnud pimedad ka Vaala keskuses asuva kaupluse ruumid, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700