Autor: Kaubandus.ee • 7. märts 2022

Selver tähistas Ukraina tooted pilkupüüdvate hinnasildiümbristega

Selveri kauplustes üle Eesti on Ukraina päritolu tooted tähistatud Ukraina lipuvärvides hinnasildiümbristega. Ukraina tooteid leiab Selveri sortimendist ligemale 300.
Foto: Hendrik Osula

„Huvi Ukraina toodete vastu on väga suur. Selverites on mõnedes kohtades riiulites juba tühjad kohad. Kahjuks hakkavad osad tooted ka otsa saama, kuna kauplustesse jõuavad tooted Euroopa vaheladudest. Selveris teeme omalt poolt kõik, et valikut elujõulisena hoida ja müüa edaspidigi Ukraina lipumärgi all head valikut toidukaupu. Kutsume üles Eesti inimesi neid tooteid avastama ja ostma ning seeläbi Ukrainat toetama,“ ütleb Selveri juht Kristi Lomp.

Toodete seas, mis Ukrainast Selverisse tulevad, leiab nii toidu- kui tööstuskaupu. Klientidel, kes soovivad Ukrainat läbi nende toodete soetamise toetada, maksab leida kaupu nagu kalamarjad, külmutatud lest, kuivatatud herned, hirss, pudruriis, jäme söögisool, erinevad paja- ja nuudliroad ning kiirnuudlid, hommikuhelbed ja müslid, hommikupudrud, batoonid, kompotid ja hoidised, konserveeritud kurgid ja tomatid, purgisupid, õlid, majoneesid ja sinepid, ketšupid ja tomatikastmed, teravad kastmed purgis, kaalukommid, šokolaadid, kommikarbid, erinevad küpsised, mahlad ja mahlajoogid, alkohoolsete toodete valikust leiab aga Ukraina päritolu viina, brändit, õlu ja ka veine, vahuveine.

Tööstuskaupade valikust leiab saunakosmeetikat, saunatarbeid, grillkaupu, säilituspurke, pleede, joonistusvahendeid.

Foto: Hendrik Osula
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070