Autor: Kaubandus.ee • 9. märts 2022

Maxima on valmis palkama kuni 300 Ukraina põgenikku

Seoses Eesti valitsuselt eile heakskiidu saanud otsusega, millega annab Euroopa Liit Ukraina sõjapõgenikele ajutise kaitse, võimaldades neid muuhulgas ka lihtsustatud korras palgata, on Maxima valmis andma tööd kuni 300-le Ukrainast põgenema sunnitud ning siia jõudnud inimesele.
Foto: Maxima Eesti

„Viimase nädala jooksul on maailm meie ümber muutunud. See on toonud kaasa tegevusi, mida keegi ei osanud ette näha,“ ütles Maxima Eesti personalijuht Lea Kimber. Muuhulgas on Eesti üks suuremaid jaekette otsustanud toetada nii abivajajaid Ukrainas kui ka neid, kes on pidanud oma kodust lahkuma ja jõudnud Eestisse. Maxima on valmis palkama ka kuni 300 Ukrainast pärast 24. veebruari põgenema sunnitud inimest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700