Autor: Kaubandus.ee • 29. märts 2022

Tarbijad näevad e-poode aina rohkem lihtsalt tavalise poena

Koroonapandeemia on e-kaubanduse nii Eestis kui Baltikumis kihama löönud ja mitmed e-poed on teatanud müügimahtude olulisest kasvust. Näiteks kasvatas Kaup24 2021. aastal müügimahte pea 40% võrra ning poe sõnul oleme jõudnud olukorda, kus inimesed näevad e-poodi lihtsalt tavalise poena, kust kaupu soetada.
Kaup24
Foto: Andras Kralla

„2021. aasta olu e-kaubanduse jaoks kindlasti kasvu kui ka väljakutsete aasta. Ühest küljest muidugi müügimahud suurenesid märkimisväärselt. Samas on tulnud teha rohkelt investeeringuid, et kõiki lisandunud kliente edukalt teenindada,“ sõnas Kaup24 turundusjuht Ernestas Kačerauskas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757