Autor: Kaubandus.ee • 7. aprill 2022

Mitu Kinderi kaubamärgi maiustust eemaldatakse müügilt

Ferrero Ardennes S.A Belgia tootja on alustanud üle Euroopa mitme Kinderi kaubamärgi maiustuse tagasikutsumist ennetava meetmena. Tagasikutsutavaid tooteid seostatakse võimaliku saastumisega.
Kinderi toode, mis tuleb müügilt eemaldada.

Põllumajandus- ja toiduameti peaspetsialist Triinu Allika sõnul on hetkel teada, et kõnelaused toodete partiid on jõudnud müügile Prisma Peremarketi kauplustesse, kes kõrvaldas vastavad partiid müügilt ja algatas ka nende tagasikutsumise tarbijalt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070