Autor: Kaubandus.ee • 13. aprill 2022

Eestis tegutsev Läti e-pood kuulutati maksejõuetuks

Läti kaupleja Animo Forti SIA, eestlastele rohkem tuntud kui Inch2, on kuulutatud maksejõuetuks. Kõik tarbijad, kellel on kaupleja vastu nõue, peavad selle esitama hiljemalt 02.05.2022, teatab Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet (TTJA).
Foto: Kuvatõmmis veebilehelt

Jaanuaris teavitas TTJA, et ameti piiriüleseid kaebusi lahendavale EL tarbija nõustamiskeskusele laekus 2021. aastal Animo Forti SIA osas üle 20 Eesti tarbija kaebuse. 2022. aasta esimeste kuudega on lisandunud uusi kaebusi, mistõttu peaksid kõik tarbijad, kellel on nõue Animo Forti SIA vastu, esitama hiljemalt 2. mail oma nõuded pankrotihaldurile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700