Autor: Kaubandus.ee • 27. aprill 2022

Baltikumi kuueteistkümnes Burger Kingi restoran avatakse suve hakul Tartus Kvartali keskuses

Globaalse kiirtoiduketi Burger King järjekorras kuueteistkümnes restoran Baltikumis avatakse tänaste plaanide kohaselt Tartus Kvartali keskuses selle suve hakul juuni alguses. Tegemist on seitsmenda Burger Kingi restoraniga Eestis ning teise restoraniga Tartus.
Tegemist on seitsmenda Burger Kingi restoraniga Eestis ning teise restoraniga Tartus.
Foto: Andras Kralla

Tartu Kvartali keskuse Burger King asub keskuse esimesel korrusel ning katab 395 ruutmeetrise pinna. Restoran hakkab tööd pakkuma ca 20 töötajale. Tartu esimene Burger King avati 2020. aasta sügisel Lõunakeskuses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700