Autor: Merilin Merila • 27. aprill 2022

Kuidas on Lidlil läinud Baltikumi turgudel?

Uuringufirma NielsenIQ Eesti tegevjuht Erlend Villems andis jaekaubandustehnoloogiaettevõtte StrongPoint korraldatud konverentsil „Baltic Retail Forum“ esimese ülevaate sellest, kuidas on Lidlil läinud Baltikumi turule sisenemine.
Lidli poe avamine Kristiines
Foto: Liis Treimann

Kuna Lidl sisenes Eesti turule alles märtsi algul, siis seda, kui palju nad siinset turgu mõjutanud on, saame ilmselt teada pikema aja möödudes, kuid Lidl Eesti kommunikatsioonijuhi Katrin Seppeli sõnul on Eesti kliendid neid väga soojalt vastu võtnud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070