Autor: Kaubandus.ee • 10. mai 2022

Astri Grupp sai uue turundusjuhi

Alates aprillist juhib Astri Grupi turundust senine Lõunakeskuse turundusjuht Piret Vapajeva, jätkates ühtlasi ka Tartu suurima kaubanduskeskuse turunduse juhtimist.
Astri Grupi turundusjuht Piret Vapajeva
Foto: Stina Kase

Astri Grupi turundusjuht Piret Vapajeva seab fookuse kriisist taastumisele. "Peale kahte pikka aastat saame taas teha korralikult üritusi ja turundust ning seega on oluline, et suudaksime kogu grupina olla nähtavad ja toetada kõikide üksuste tööd maksimaalselt," tõdes ta. "Astri Grupi lähiaastate tegevusplaanis on mitmed suured projektid, neist tuntuim on Keskturu arendus. Pean oluliseks, et turundus oleks kaasatud kõikidesse projektidesse juba algusest peale, et saavutada parim võimalik lõpptulemus."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070