Autor: Kaubandus.ee • 18. mai 2022

Soome majutusettevõte ostab kohaliku turuliidri ja laieneb jõudsalt Eesti turule

Täisautomaatsel tehnoloogial põhinev Soome majutusettevõte Bob W omandas Eesti lühiajalisele majutusele keskenduva korterite operaatori Estonishing Stay Apartments, kindlustades sellega Eestis valdkonna turuliidri positsiooni. Kokku haldab ettevõte nüüdsest rohkem kui sadat korterit Tallinnas ja Tartus.
Bob W laieneb aktiivselt üle Euroopa ning soovib koos kinnisvarapartnerite ja investorite kaasabil laiendada tegevust kõikidel turgudel.
Foto: Pressimaterjalid

Bob W laieneb aktiivselt üle Euroopa ning soovib koos kinnisvarapartnerite ja investorite kaasabil laiendada tegevust kõikidel turgudel. Ettevõtte tegevjuhi ja kaasasutaja Niko Karstikko sõnul on Estonishing Stay Apartmentsi ostmine nende esimene suurem samm kasvustrateegia elluviimisel ning kindlasti on oodata sarnaseid ühinemisi ja koostöid ka teistel turgudel. „Meil on väga hea meel, et Estonishing Stay liitub Bob W perekonnaga. Ühinemine toob meie meeskonda väga talendikad inimesed ning väärtusliku kinnisvaraportfelli 85 hubase korteriga Tallinnas ja Tartus. Kasutades Bob W tehnoloogiat, ressursse ja oskusi, saame kindlasti anda olulise lisaväärtuse ka Estonishing Stay kontseptsioonile,“ usub Karstikko.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070