Autor: Kaubandus.ee • 25. mai 2022

FOTOD: E-kaubanduse platvorm Printify avas Tallinnas kontori

Läti päritolu personaalse trükkimis- ja printimisteenust pakkuv Printify avas Veerenni ärikvartalis esimese kontori Eestis.

Printify on kiire kasvuga e-kaubanduse platvorm, mis võimaldab miljonitel inimestel, olenemata asukohast, alustada enda ettevõtlusega ning enda loodud tooteid müüa. Kuue aasta jooksul on ettevõte aidanud enam kui 3 miljonil ettevõtjal oma äri luua.

Printify laieneb jõudsalt, pakkudes tööd enam kui 650 inimesele, kellest 30 töötavad nüüdsest Tallinna kontoris. Ettevõtte peakontor asub Riias.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700