Autor: Kaubandus.ee • 25. mai 2022

Orkla Põltsamaa kaubamärk saab uue ilme

Uuenduskuur toimub mitmes etapis ja enamus Põltsamaa pakenditest on poelettidel vahetunud aasta lõpuks, mil kodumaine kurk, kõrvits ja kapsas on põllult purki pandud.
Orkla Põltsamaa kaubamärk saab uue ilme.
Foto: Liina Notta

Orkla Eesti juhi Kaido Kaare sõnul on Põltsamaa viimaste aastate fookuses olnud toodete tervislikkus, kestlikud pakendid ja kestlik tootmine. „Meie ambitsioon on olla kaasaegsete toidulahenduste pakkuja ning viimastel aastatel oleme jõudsalt selles suunas liikunud. Muutuste tuules olime jõudnud olukorda, kus lisaks uuenenud sisule ja kestlikumatele pakenditele vajas värskendust ka Põltsamaa välimus,“ ütles Kaare uuenenud Põltsamaa kaubamärgi tutvustamisel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700