Autor: Merilin Merila • 26. mai 2022

L´Oréal: kosmeetikaturg on jõudmas tagasi pandeemiaeelsele tasemele

L´Oréal Poland Baltic HUBi tarneahela ja operatsioonide direktor Aude Rambault-Keribini sõnul näitavad L´Oréal Grupi esimese kvartali tulemused, et Euroopa turg on olnud elav. Jõudes tagasi pandeemiaeelsele tasemele, mida ajendas tugev kasv lõhna- ja meigikategooriates.
L´Oréal Poland Baltic HUBi tarneahela ja operatsioonide direktor Aude Rambault-Keribin
Foto: L´Oréal

L´Oréal Poland Baltic HUBi tarneahela ja operatsioonide direktor Aude Rambault-Keribin rääkis lähemalt ilutööstuse hetkeolukorrast ning juttu tuleb ka L´Oréali tootmis- ja tarneahelast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070