Autor: Kaubandus.ee • 3. juuni 2022

Raplas avati uus kaubanduskeskus

Raplas avati Risti keskus, mille ankurüürnik on Prisma. Rapla vallavanema Gert Villardi sõnul näitab investeering, et Tallinnast ja Tartust väljaspool asuvad linnad kasvatavad konkurentsivõimet ja saavad osa majanduskasvust.
Uue keskusega loodi Raplasse juurde ligi 50 töökoha.
Foto: Siim Solman

Rapla vallavanem Gert Villard tervitab uue keskuse tulekut ja sõnas, et kaubanduse olemasolu maakonna keskuses on oluline kogu piirkonna jaoks. “Rapla vald on rõhku pannud elamuarendusele ja koostöös ettevõtjatega uue keskuse avamine on loogiline jätk vallaelanikele mugavama ja valikuvabadusi laiendava elukeskkonna loomisel,” sõnas Villard. "Rapla rahvaarv on viimase viie aasta jooksul püsinud stabiilne ning täiendavad töökohad pakuvad paremat töö- ja elukeskkonda, kuhu pääseb tänu headele transpordiühendustele nii maakonnast kui pealinnast."

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700