Autor: Kaubandus.ee • 14. juuni 2022

Kogukondliku majandusmudeli osakaal on kasvutrendis

Kogukondliku majandusmudeli osakaal kasvab kiiresti, sest see on oluliselt jätkusuutlikum kui senine suurfirmade juhitud ebavõrdne varade jagunemine, kinnitasid eksperdid Eesti ühistulise majandustegevuse 120. aastapäeva tähistanud Coop Foorumil.
Maailmas on üle 3 miljoni ühistu, millel on miljard liiget.
Foto: Coop

Maailmas on üle 3 miljoni ühistu, millel on miljard liiget. Erinevad tootmis- ja tarbijaühistud annavad tööd 280 miljonile inimesele ja müüvad igal aastal ligi 2 triljoni euro väärtuses kaupu ja teenuseid. Iga seitsmes inimene maailmas on ühistu liige. Ka Eestis on hakatud viimastel aastatel taas uusi ühistuid looma, näiteks on asutatud ühistuid finants- ja energiasektoris.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070