Viru Keskuses avati 1500 ruutmeetril laiuv Viru Toidutänav, mis järgib rahvusvaheliselt tuntud Food Halli kontseptsiooni. Ühisel istumisalal saab nautida 15 erineva restorani toite ning menüüdest leiab meelepärast varahommikust hilisõhtuni.
Viru Keskuse tegevjuhi Gertti Kogermanni sõnul on Viru Toidutänava loomine osa Viru Keskuse terviklikust uuendusprogrammist. “Viru Keskus läbib oma tegutsemisaja kõige ulatuslikumat ja sisulisemat uuenemist, oleme projekteerimise ja uuenemise protsessis olnud juba alates 2019. aastast.".
Omnichannel’i ehk eestipäraselt omnikanali kontseptsioonist on räägitud juba aastaid, kuid paljud ettevõtted ootavad endiselt, et keegi teine esimesed sammud teeks. Covid-19 pandeemia muutis mängureegleid drastiliselt – tavapoodide ajutine sulgemine sundis kaupmehi kiirkorras e-poode arendama. Ehk on just tänu sellele täna vaade omnikanali strateegiale selgem kui kunagi varem ning digitaalse ja füüsilise kaupluse piir üha hägusem. Edukad jaekaubandusettevõtted ei küsi enam "kas?", vaid "kuidas?" integreerida e-poe parimad omadused füüsilisse keskkonda.