Autor: Kaubandus.ee • 15. juuni 2022

Viru Keskuses avati ainulaadne toidutänav

Viru Keskuses avati 1500 ruutmeetril laiuv Viru Toidutänav, mis järgib rahvusvaheliselt tuntud Food Halli kontseptsiooni. Ühisel istumisalal saab nautida 15 erineva restorani toite ning menüüdest leiab meelepärast varahommikust hilisõhtuni.
Viru Keskus avas ainulaadse toidutänava.
Foto: Kalev Lilleorg

Viru Keskuse tegevjuhi Gertti Kogermanni sõnul on Viru Toidutänava loomine osa Viru Keskuse terviklikust uuendusprogrammist. “Viru Keskus läbib oma tegutsemisaja kõige ulatuslikumat ja sisulisemat uuenemist, oleme projekteerimise ja uuenemise protsessis olnud juba alates 2019. aastast.".

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700