Autor: Merilin Merila • 16. juuni 2022

Kaubanduskeskuste juhid ennustavad sügiseks: kes on seni õigesti talitanud, jääb ellu

Millised katsumused ootavad sügisel ees kaubanduskeskusi? Oma mõtteid jagavad Capfieldi tegevjuht Kaarina Pagil ja Ülemiste keskuse juht Guido Pärnits.

Capfieldi tegevjuht Kaarina Pagili sõnul on raske praeguste sündmuste valguses ennustada, kui kõrgeks võivad hinnad sügisel kerkida. “Oleme olukorras, kus nõudlus ületab pakkumise, tarne ja toorme raskused kiirendavad hinnatõusu. Arendajana näeme seda iga päev nii pisemate parendustööde kui uute arenduste plaanimisel. Oluline on tihe koostöö partnerite ning tarnijatega,” sõnas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700