Autor: Kaubandus.ee • 16. juuni 2022

Selver avas Lasnamäel kuuenda supermarketi

Priisle Kodu arenduses avas uksed Selveri supermarket, mis on Lasnamäe linnaosa kuues Selveri kauplus. Selveri ketis on nüüd kokku 73 kauplust.
Selver avas Lasnamäel kuuenda supermarketi.
Foto: Magnus Heinmets

„Selveri kett on viimase kahe aasta jooksul jõuliselt kasvanud. Kaks aastat tagasi oli Selveri ketis veel 53 kauplust. Pärast ABC Supermarketsi ostu kasvas Selver üle 70 kauplusega ketiks ja tõusis Eestis teisele turupositsioonile. Priisle Selver on viimaste aastate esimene täiesti uues asukohas Selveri supermarket, mida oleme pikalt ette valmistanud ja mida kohalikud elanikud on pikisilmi oodanud. Näeme Priislet perspektiivse asukohana, kus areneb nii elamu- kui äripindade arendus,“ ütleb Selveri juht Kristi Lomp.

Foto: Magnus Heinmets

Priisle Selver asub kümnekordse uusarenduse Priisle Kodu esimesel korrusel. Kaupluse formaadiks on supermarket, mille sortimenti kuulub ca 10 000 toidu- ja esmatarbekaupa. Kaupluses on 1500 ruutmeetrit üldpinda.

Kogu kaupluses on kasutusel LED-tehnoloogia, kaupluse tehnikavalikul on lähtutud keskkonnasõbralikest lahendustest. Kogu kaupluse külmapark toimib CO2-põhisel külmasüsteemil, mis tagab vanemate analoogidega võrreldes energiakulus kuni viiendiku suuruse kokkuhoiu. Külmikute jääksoojus kasutatakse omakorda ära maja ventilatsioonisüsteemis hoone ja tarbevee kütteks.

Selver avab tänavu suve lõpus veel teisegi kaupluse Tabasalu Keskuses. Järgmisel aastal lisandub ketti hüpermarket Tallinna ringtee ääres, IKEA kaubanduspargis, Kurna külas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757