Autor: Kaubandus.ee • 20. juuni 2022

Chaga sai kõrgeima rahvusvahelise kvaliteedistandardi

Loodus- ja mahetooteid valmistav kodumaine iduettevõte Chaga sai esimesena Eestis oma valdkonnas kõrgeima kvaliteedi- ja toiduohutuse standardi BRC. Tegemist on märgilise saavutusega Eesti väiketootjate hulgas, mis annab suure konkurentsieelise globaalsetel eksporditurgudel.
Chaga sai kõrgeima rahvusvahelise kvaliteedistandardi.
Foto: Chaga

„BRC on kõige põhjalikum, nõudlikum ja väärtuslikum kvaliteedi- ning toiduohutuse standard maailmas, mis avab uued võimalused ekspordiks ja ettevõtte laienemiseks,“ sõnas Chaga OÜ tegevjuht Siim Kabrits ja lisas: „valisime raskeima väljakutse BRC standardi taotlemisel, et omada konkurentsieelist ja olla eelistatud koostööpartner nii globaalsetel eksporditurgudel kui Eesti jaekaubanduses. Kvaliteetsed ja ohutud tooted on alati olnud meie prioriteet, kuid BRC standardi omandamisega algab uus etapp ettevõtte arengus, mis võimaldab veelgi jõulisemalt laiendada senist ekspordiportfelli.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757