Autor: Kaubandus.ee • 20. juuni 2022

Euroopa noored ostavad aina enam võltsitud tooteid

52% Euroopa noortest on viimase aasta jooksul ostnud internetist võltsitud toote ja kolmandik on saanud juurdepääsu digisisule ebaseaduslikest allikatest.
Noored ostavad endiselt võltsitud kaupu.
Foto: Pexels

Euroopa Liidu Intellektuaalomandi Ameti (EUIPO) poolt avaldatud „Intellektuaalomandi ja noorte tulemustabeli“ 2022. aasta väljaanne annab aktuaalset teavet noorte käitumise kohta seoses intellektuaalomandiõiguste rikkumisega pandeemiajärgses kontekstis. Uuringus vaadeldakse intellektuaalomandi rikkumiste kahte külge: võltsitud kaupade ostmise ja piraatsisule juurdepääsu trende noorte seas (andmeid vaadeldakse alates 2016. aastast).

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700