Autor: Kaubandus.ee • 27. juuni 2022

T1 keskus muudab nime

Tallinnas asuv kaubandus- ja meelelahutuskeskus kasutab edaspidi nime „T1 keskus“ või lühidalt „T1“, mis asendavad algset nime „T1 Mall of Tallinn“.
T1 keskuse nimest kaob „Mall of Tallinn“
Foto: T1

„T1 on hästituntud bränd, mis lähiaastatel saab ühes keskuse uuenemisega ka kaasaegse sisu. Seni kasutusel olnud inglisekeelne nimetus jäi keskuse külastajatele võõraks ning „T1“ kõlab ühtemoodi selgelt nii keskuse kohalikule kui ka välismaisele külastajale. Lisaks ei vastaks senine nimetus enam T1 sisule, kuna kaubanduse fookus väheneb ja tegu saab olema väga mitmeotstarbelise keskusega, kus kõik koondub kenasti T1 nime ja katuse alla,“ ütles T1 keskuse tegevjuht Tarmo Hõbe.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700