Autor: Kaubandus.ee • 1. juuli 2022

Kaks Coopi ühistut ühinesid

Jõgeva Majandusühistu ning Põltsamaa Majandusühistu sõlmisid ühinemislepingu, mille tulemusena läheb Coop Põltsamaa tänasest Coop Jõgeva koosseisu, sh kuus kauplust 50 töötajaga.
Kaks Coopi ühistut ühinesid.
Foto: Raul Mee

Kahe ühistu ühinemine võimaldab Põltsamaa ühistu koosseisu kuulunud väiksematel kauplustel vähemalt lähiaastatel avatuks jääda. Seega kuulub edaspidi Coop Eesti koosseisu 19 ühistu asemel 18 piirkondliku ühistut.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700