Autor: Kaubandus.ee • 4. juuli 2022

UKU kaubanduskeskus kasvas värske laiendusega 10 tuhande ruutmeetriseks

Kinnisvarafondile EfTEN kuuluv Viljandi UKU kaubanduskeskus avas oma neljanda ning ühtlasi viimase laienduse. Uue hooneosaga lisandus UKU-le 970 ruutmeetrit uut üüripinda ning nüüd laiub Viljandi suurim kaubanduskeskus ühtekokku 10-l tuhandel ruutmeetril.
Kinnisvarafondile EfTEN kuuluv Viljandi UKU kaubanduskeskus avas oma neljanda ning ühtlasi viimase laienduse.
Foto: Pressimaterjalid

Keskuse viimase, pea tuhande ruutmeetrise laienduse ankurrentnikuks on tuntud spordi- ja vabaajakauplus Sportland. Lisaks avavad keskuse värskelt valminud osas oma kauplused lemmikloomapood KIKA, mänguasjapood Karupoeg Puhh ning tunnustatud kondiiter Pihlaka kohvik. Ühtekokku toimetab keskuses 50 poodi, kohvikut ja muud teenusepakkujat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700