Autor: Kaubandus.ee • 6. juuli 2022

Rootsi parlament otsustas mitte keelustada maitsestatud e-sigareti vedelike müüki

Rootsi parlament tegi hiljuti otsuse mitte keelustada maitsestatud e-sigareti vedelike müük, sest ei ole veendunud keelu tõhususes.
Rootsi parlament tegi hiljuti otsuse mitte keelustada maitsestatud e-sigareti vedelike müük, sest ei ole veendunud keelu tõhususes.
Foto: Pixabay

Rootsi parlamendile esitatud eelnõu eesmärgiks oli muuta rangemaks tubakavabade nikotiinitoodete müük ning see sisaldas ettepanekuid nii müügi, turunduse ja hoiatussiltide rangemaks muutmise kohta kui ka keeldu maitsetele. Parlament avaldas, et on nõus müügi, turunduse ja hoiatussiltide rangema reguleerimisega seaduses, kuid välja otsustati jätta punkt, mis oleks keelustanud maitsed. Rootsi parlament põhjendas, et maitsete müügikeelu tõhususe osas oleks vaja eelnevalt läbi viia rohkem uuringuid ja koguda infot, mille alusel teha toimivaid otsuseid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700