Autor: Kaubandus.ee • 7. juuli 2022

Eesti õpilased püüavad Euroopa parima õpilasfirma tiitlit

12.-14. juulini Tallinnas toimuvast Euroopa ettevõtlussündmusest Gen-E võtab osa üle 300 õpilase 39 Euroopa riigist. Euroopa parima Õpilasfirma tiitlit püüab tänavu 41 ja üliõpilasfirma tiitlit 21 firmat.
Eesti parim Õpilasfirma 2022 Drycycle, mis toodab kodumaistest diivani- ja telgitööstuse ülejääkidest veekindlaid jalgratta aksessuaare. Vasakult: Chris-Rico Lang, Henry Kask ja Rasmus Riim.
Foto: Erakogu

Euroopa parimaks pürgib ka Eesti parim Õpilasfirma Drycycle, mis toodab kodumaistest diivani- ja telgitööstuse ülejääkidest veekindlaid jalgratta aksessuaare. Drycycle’i taga on Tallinna 21. Kooli õpilased Rasmus Riim, Henry Kask ja Chris-Rico Lang, kes pääsesid oma ettevõttega sel kevadel ka Negavati roheideede konkursi finaali ja Ajujahi ärikiirendisse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070