Autor: Merilin Merila • 7. juuli 2022

Rimi ostujuht: inimesed ostavad vähem ning jälgivad kampaaniapakkumisi

Rimi ostujuht Talis Raak tõdes, et täna on raske leida toodet, mis oleks odavamaks läinud või mille hind oleks jäänud samaks.
Rimi ostujuht Talis Raak tõdes, et kõigi toodete hinnad on viimase aastaga tõusnud ning inimesed on juba vähem ning odavamaid tooteid ostma hakanud.
Foto: Liis Treimann

Toidu hinnad on hakanud kasvava inflatsiooni tõttu tõusma. Rimi ostujuht Talis Raak rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et raske on leida toodet, mis oleks odavamaks läinud või mille hind oleks jäänud samaks. “Võib öelda, et kõigi toodete hinnad on tõusnud. Sisendhindade tõusmise tõttu peavad ka tootjad hindu tõstma,” sõnas ta, lisades, et seda peavad tegema ka tarnijad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070