Autor: Kaubandus.ee • 12. juuli 2022

Uued tuuled! Breden Kids muudab nime ja lõpetab riiete tootmise

Kodumaine kaubamärk Breden Kids liigub järgmise aasta algusest edasi vaid peakatetega. Lisaks ärimudeli muutusele läbib uuenduskuuri ka ettevõtte nimi - Breden Kidsist saab BREDEN ja senisest suuremat tähelepanu hakatakse pöörama täiskasvanute peakatetele ja sallidele.
Breden Kids turundusmaterjalid.
Foto: Hendrik Osula

“Breden Kids on pikki aastaid olnud emade ja isade lahutamatu kaaslane, andes nõu ning hoides kätt kõigi lastega seotud rõõmude ja muredega. See ei kao kuhugi. Vastupidi - Bredeni uueks suunaks saab olla olemas terve pere jaoks, muutes kõik vabas õhus veedetud hetked võimalikult meeldivaks,” selgitab Kristel Mets, kes alustas Breden Kidsi tegevjuhina tööd tänavu kevadel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700