Autor: Stiine Reintam • 13. juuli 2022

Taaskasutuspoodide külastatavus ja müük on pöördunud tõusule

„Kui võtta arvesse viimased viis kuud, siis me oleme iga kuu käivet 15% tõstnud,“ ütles taaskasutuspoe Basaar tegevjuht Liisa-Maria Lillepea.
Basaari tegevjuhi Liisa-Maria Lillepea sõnul läheb poel aina paremini.
Foto: Liis Treimann

Ettevõte tegutseb rakendusepõhiliselt, kus müüja saab reaalajas jälgida, kuidas tema stangel ja sel müüdavatel riietel läheb ning teha oma pangakontole väljamakseid. Vajadusel on võimalik poodi riideid juurde tuua ning stanget täiendada. „Paljud on öelnud, et nad peavad justkui mingisugust oma poodi, väikeettevõtet. Kogu aeg on ülevaade, kogu aeg tulevad teavitused,“ rääkis Basaari tegevjuht Liisa-Maria Lillepea.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070