Autor: Kaubandus.ee • 14. juuli 2022

Chaga ja Mindvalley koostöös valmistati Eestis esmakordselt uued seenejoogid

Kodumaine idufirma Chaga tutvustab piloodina partnerlust Mindvalleyga ning valmistas 2 uut funktsionaalset seenejooki, mis põhinevad tuntud meditsiiniseentel Lion’s Mane’il ja Chagal. Tegemist on strateegilise sammuga sisenemisel uutele eksporditurgudele USA-s ja Kanadas.
Chaga ja Mindvalley koostöös valmistati Eestis esmakordselt uued seenejoogid.
Foto: Chaga

Rohkem kui 20 miljoni inimesega ülemaailmne haridusplatvorm ja kogukond Mindvalley võõrustab juulikuus Tallinnas Mindvalley ülikooli. Mindvalley asutaja Vishen Lakhiani on teatanud kõigi Coca-Cola karastusjookide keelustamisest Mindvalley üritustel ning propageerib avalikult tervislikku ja teadlikku elustiili. Ta toetab Chaga tooteid ja ideed tugevdada oma immuunsüsteemi heaolutoodetega, mis ühendavad endas Eesti looduse parimaid koostisosi. "Julgustame Tallinna Mindvalley ülikooli 1500 osalejat vältima ohtlikke tooteid nagu Coca-Cola ja selle asemel avastama tervislikke Eesti alternatiive," ütles Vishen.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070