Autor: Kaubandus.ee • 19. juuli 2022

55% Eesti inimestest sooritab e-ostu vähemalt korra kuus

Enam kui pooled igapäevaselt internetti kasutavatest Eesti inimestest sooritab ka vähemalt korra kuus ühe e-ostu. 14% ostab veebi vahendusel vähemalt korra nädalas. Naised on üldiselt meestest agaramad netiostlejad ja enim oste sooritatakse nädalavahetusel, selgus Citadele panga tellitud uuringust.
Foto: Mikayla Mallek / Unsplash

Iga viies ehk 21% igapäevaselt internetti kasutavatest Eesti elanikest ütleb, et teeb kaugoste mitu korda kuus, samas kui 20% väidab, et teeb seda kord kuus. 8% ostab kaupu internetist igal nädalal ja veel 6% mitu korda nädalas, selgus Citadele panga läbi viidud Baltikumi elanike küsitlusest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070