Autor: Kaubandus.ee • 20. juuli 2022

Kolm suurt veebipõhist jaemüüjat käivitavad koos kliimameetmete algatuse moebrändide jaoks

Ainulaadse tööstusalase koostöö raames käivitavad kolm veebipõhist jaemüüjat virtuaalse õppeplatvormi, et toetada oma koostööpartnereid teaduspõhiste kliimaeesmärkide seadmisel.

About You, Yoox Net-A-Porter ja Zalando asuvad koos tegutsema ühise eesmärgi nimel: vähendada CO2 heitmeid oma väärtusahelates ja kogu moetööstuses. Kolm veebipõhist jaemüüjat käivitavad virtuaalse õppeplatvormi, et toetada oma koostööpartnereid teaduspõhiste eesmärkide seadmisel kasvuhoonegaaside vähendamiseks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757