Autor: Kaubandus.ee • 21. juuli 2022

Liviko kasvatas käivet, kasumit ja eksporti

Liviko grupi eelmise aasta konsolideeritud auditeeritud müügitulu oli 138,4 miljonit eurot, mis tõusis eelneva aastaga võrreldes 3%. Grupi konsolideeritud kasum enne intresse, makse ja kulumit (EBITDA) kasvas aastaga 5%, jõudes 2021. aastal 5,9 miljoni euroni.
Liviko juht Janek Kalvi
Foto: Liis Treimann

„Aasta suurimaks mõjutajaks oli sarnaselt varasemale koroonapandeemia ja sellest tulenevad piirangud, toorainete ja materjalide piiratud saadavus rahvusvahelistel turgudel ning pikenenud tarneajad. Liviko grupp oli kriisist hoolimata paindlik ja edukas ning aasta kasumieesmärk täitus, sh Eesti ja Leedu ettevõtted ületasid ootusi märkimisväärselt,“ ütles AS Liviko juht Janek Kalvi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070