Autor: Kaubandus.ee • 28. juuli 2022

FudLoop alustas koostööd Boltiga

Ringmajandusettevõte FudLoop alustas koostööd Boltiga, et päästa Bolt Marketi poodides müümata jäänud toit äraviskamisest ja suunata see kiiresti oma kasutajateni.
Bolt Market aitab koostöös FudLoopiga toitu päästa

„Meil on hea meel alustada koostööd Boltiga. Oma töös näeme igapäevaselt, et ettevõtete jaoks on üha olulisem vähendada toidu raiskamist. Aitame Boltil keskkonda hoida ja samas ka toitu päästa,“ ütles FudLoopi asutaja Tarmo Seliste.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700