Autorid: Linda Eensaar, Maarit Eerme • 29. juuli 2022

Kaupmehed: rasked ajad võivad jõuda ka meieni

Äripäeva kriisiküsitlusele vastanud 49 kaupmehe hinnangul venib kriis pikemaks kui üks aasta ning hindu kavatsetakse tõsta üle 10%. Töötajate koondamist ja palga langetamist ei planeerita.
Foto: Andras Kralla

Kaupmeeste hinnangul pole viimase poole aasta sündmused (sõda, inflatsioon, energiakriis) ettevõtet kuigi palju mõjutanud. Kuid siiski on üpriski suur osa neid kaupmehi, kes ütlevad, et olukord on halb, kuid mitte lootusetu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700