Autor: Merilin Merila • 10. juuni 2022

Kaupmehed ennustavad sügiseks: tarbija hakkab vaatama rohkem oma rahakotti

Millised katsumused võivad kaupmehi sügisel ees oodata? Oma mõtteid jagavad seekord Maxima Eesti ostuosakonna juht Martynas Pikelist, Rimi Eesti tegevdirektor Vaido Padumäe ja Prisma Peremarketi sortimendi- ja hankedirektor Kaimo Niitaru.

Maxima Eesti ostuosakonna juht Martynas Pikelisti sõnul on viimase kolme kuu sündmused paljud Euroopa tootjad ja jaeketid raskesse olukorda pannud, kuna turul on näha paljude sisendhindade – nii kütuse-, energia- kui ka toorainehindade tõusu. „Majandusanalüütikud on öelnud, et toorainehinnad pole kunagi varem nii palju kasvanud kui praegu,“ sõnas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700