Autor: Kaubandus.ee • 8. august 2022

Baltika müüs osa Ivo Nikkolo kaubamärkidest, kuid jätkab brändi ainukasutamist

Rõivaste jaemüüja Baltika Grupp müüs 8 miljoni euroga osa Ivo Nikkolo kaubamärgi õigustest, säilitades litsentsitasude alusel kaubamärgi kasutamise ainuõiguse 10 aastaks.

Baltika müüs täna sõlmitud lepingu alusel Eestis ja Euroopa Liidus registreeritud Ivo Nikkolo kujutis- ja sõnamärgid. Müügilepingu kohaselt jääb Baltikale õigus registreerida Ivo Nikkolo kaubamärki või sarnast kaubamärki väljaspool Euroopa liitu, ärinime ja domeeninimena mistahes territoriaalsete ja muude piiranguteta ning kasutada Baltika omandis (sh tulevikus registreeritavaid) olevaid kaubamärke mistahes piiranguteta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700