Autor: Merilin Merila • 24. august 2022

Hinnatõusust ei jää puutumata ka koolitarbed

"Võrreldes eelmise aastaga on koolitarvete hinnad keskmiselt tõusunud umbes 30%. Suurim hinnamuutus on kindlasti pabertoodetel, sest paberi kui tooraine hind tõusis juba aasta alguses 50-70%," ütles Rimi sisekommunikatsiooni spetsialist Teet Koljal.
Foto: Julia-Maria Linna

"Ülejäänud kategooriates on hinnatõus olnud tagasihoidlikum ja jääb 20% ümber ning põhjused ikka üsna samad mis kõikide asjade puhul – covid, toorainete hinnatõus ja logistikahindade kasv," kommenteeris Rimi sisekommunikatsiooni spetsialist Teet Koljal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070