Autor: Kaubandus.ee • 25. august 2022

Maxima astub jõulisi samme elektrikulude vähendamiseks

Viimased kolm aastat on Maxima otsinud võimalusi, kuidas viia energiakulud pikas perspektiivis alla ja vähendada koos sellega ka keskkonna jalajälge. Sel aastal on senisest veelgi jõulisemalt hakatud seda eesmärki toetavaid tegevusi nii Maxima kauplustes, tootmises, kesklaos kui kontoris ellu viima.
Maxima astub jõulisi samme elektrikulude vähendamiseks.
Foto: Andras Kralla

„Elekter moodustab tuntava osa ühe jaeketi igapäevakuludest ja pikemaajalisemalt võib püsivalt kõrge elektrihind hakata mõjutama meiegi igapäevaseid kulusid. Seetõttu oleme juba viimased kolm aastat otsinud ettevõttesiselt erinevaid võimalusi elektrikulusid kontrolli alla saada,“ rääkis Maxima Eesti turunduse ja avalike suhete osakonna juht Tiia Schapel. Senisest veelgi jõulisemaid samme hakkas jaekett astuma selle aasta algusest, toetavad tegevused vältavad kogu aasta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757