Autor: Merilin Merila • 1. september 2022

Nele Peil: kaupmehed otsivad võimalusi, kuidas kulusid kokku hoida

"Ma ei leidnud ühtegi sellist kaupmeest, kelle mahud jäävad samaks või sarnaseks. Kõik prognoosivad langust, sõltuvalt sellest, milliste toodete müügiga tegeletakse," rääkis Kaupmeeste Liidu tegevjuht Nele Peil.
Kaupmeeste Liidu tegevjuht Nele Peil
Foto: Raul Mee

Peil rääkis Äripäeva hommikuprogrammis, et toidukaupmeeste tulevik on hetkel kõige vähem tume, kuna inimesed vajavad neid tooteid kõige rohkem. "Küll aga on märgata huvi kampaaniatoodete vastu, vaadatakse ikkagi neid kollaseid silte. Osades kategooriates tundub, et hinnatõus on pidurdumas, aga keegi ei oska täpselt öelda, kuidas energiahinnad hakkavad seda veel mõjutama," ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700