Autor: Kaubandus.ee • 5. september 2022

Eesti teravaima maitsemeelega kohvieksperdiks ning kaunimate piimakujundite valajaks said lätlased

Tallinn Coffee Festivalil selgitati välja Eesti teravaima maitsemeelega kohviekspert ning samuti kõige kaunimate piimakujundite valaja.
Foto: Hanna Rebeka Photo

Tallinn Coffee Festivalil toimunud baristavõistlusel Estonian Latte Art Throwdown 2022 selgus parim piimakujundite valamise meister, kelleks sai sel aastal Paper Milli röstikoja kohviekspert Edgar Silputnins.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757