Autor: Kaubandus.ee • 7. september 2022

Kahe kuuga on Viru Toidutänavat külastanud üle poole miljoni inimese

Juuni keskpaigas Viru Keskuses avatud Viru Toidutänav ületas olulise verstaposti. Mahukat, 1500 ruutmeetril laiuvat ja 15 restoranist koosnevat unikaalset Toidutänavat on lühikese lahtioleku aja jooksul külastanud juba enam kui pool miljonit inimest.
Juuni keskpaigas Viru Keskuses avatud Viru Toidutänav ületas olulise verstaposti.
Foto: Kalev Lilleorg

Tänavatoidu restorani F.Burger omanik Eva Hunt on tulemustega rahul, F.Burgeril on esimesed kuud läinud edukalt ja produktiivselt. “Alustasime Viru Toidutänaval esialgu väikese menüüga, kuid oleme tänu suurele huvile seda tunduvalt laiendanud. Ideid ja plaane on palju.” Hunt toob esile toidutänava originaalsust ja kontseptsiooni, mis sobib igale inimesele olenemata vanusest või kokkusaamise põhjusest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700