Autor: Merilin Merila • 7. september 2022

Klick: tarbijakäitumine hakkab sügisel rahunema

Elektroonikapoe Klick ettevõtte juhatuse liige Kaire Koiki sõnul on oodata septembri lõpust tarbimise suurt rahunemist.
Klicki juhatuse liige Kaire Koik
Foto: Raul Mee

Koik rääkis Äripäeva hommikuprogrammis, et kui Klicki, 5. septembril toimunud e-smaspäeva tulemusi vaadata, siis näiteks eelmise aasta novembri tulemused olid nõksa kehvemad. "Samas ei saa neid tulemusi ka omavahel võrrelda, arvestades seda, et inimeste pensionirahad läksid ostude alla," ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070